19.3.09

ini entri sinikel

"aku rindu adi 6ixth sense!"

best tak kalau aku luahkan perkara macam tu kat dalam rumah kita ni?

heh. meraban je farahin ni.

dalam sehari (sepanjang aku cuti ni - ye, KMS sedang bercuti!), dah berapa kali aku bertendang bertandang dapur rumah 506. tetap, aku taktau nak baca apa lagi. tetap, aku taktau nak tulis apa lagi.

andai mahu coretkan kisah 506, apa lagi yang mahu aku huha-huha kan? kenangan semata.
kang kalau aku kasi entri berkisar kenangan, dikatanya aku ni pathetic. zombie. asek pandang belakang. hidup dalam memori lama. bla bla bla.

(haah, memang aku terasa gila bila kamu lontarkan picisan sinis itu)

andai mahu lakarkan kisah aku, baik berkunjung ke rumah aku. macam-macam boleh dapat. dari A sampai Z. nah, klik sini.

hem...jadik, apa yang aku boleh buat dalam dapur ni?
ok, barangkali hanya sekadar ziarah, gerakkan bola mata dari kiri ke kanan, pastu tutupkan tetingkap blog ni.

ya...mungkin itu yang terbaik.

p/s [1]: mahu katakan aku narrow-minded? haah, memang betul pun. tapi, ade. aku. kisah?
p/s [2]: wan, aku tak pms. cuma emo sikit.
p/s [3]: pahal aku emo ni? sengal.

2 comments:

Syazwan Harun said...

emo tanda pms :)

kura-kura said...

wah!sgt emo!!hahaha..
chill la sis~