29.4.09

junior kite gah di TEXAS!!~

|
|
|
|
|
|
|
|
|
v

27.4.09

kalo korang buhsan....

meh aku recommend kan dekat korang..
website2 yang aku rase, bez kalo korang tga kbuhsnan..

1- kalo korang buhsan yang amat, n nk usha2 gmbar2 yang bez, pelik, post2 yang menarik..
usha nie..


2- kalo korang tga nak usha ape2 menda baru kat dunia komputer nieh..
usha la plak website nie...


3- mls nak usha2 blog?nak men game??boleh aja...


4- nak tau paper pasal artis2kite skunk?artis luar un kadang2 ade...


5- wanna go for islamic info page?


n lastly..page yang paling bez bagi aku..



rakan2 ku...kalo adde ape2 lagi yang nak share..share lah, ape gune blog nieh kalo bukan untuk sharing..syukran..wassalam~

13.4.09

ape yang menarik di 506 07?

ayat paaaaaling femes daripada budak 506 kitchen


dah ala2 macam nasyed dah...azzariyat..maner korang??huhuh~

dah macam YB ziarah pusat kebajikandah macam yang kena ziarah..hahah~


pasan tak?ikan tuh muke macam cdeyh jer...hosni mungkin pnyebab?hurm2~

errr...no kumen~

hahah...syaqeef...."cute" giler ko dow!!!

12.4.09

bila dan salah step

Seorang wanita dalam usia awal 40an datang berjumpa doktor dengan wajahyang muram durja seraya berkata, 'suami saya begitu dingin sejakakhir-akhir ini.., saya perlukan pertolongan dari tuan'.
'Kenapa puan tidak mencuba viagra ?, ia suatu penemuan hebat di abad ini!' ujar doktor tersebut.
'Oh, please.. dia tak suka dengan ubatan dan pil rangsangan, dah puas saya memujuknya!'
'Beginipuan, puan boleh cuba tanpa disedarinya.. masukkan dalam minumannya..dia takkan tahu sebab pil ini tiada perasa..' nasihat doktor itu lagi.
'Ok,..saya akan cuba..' kata wanita tersebut sambil berlalu.
Keesokanharinya datang lagi wanita tersebut dengan muka yang merah padamberjumpa doktor tersebut sambil berkata 'sungguh memalukan!..sungguhmemalukan!'.
Sambil terkejut doktor itu berkata '..Kenapa, tak berkesankah?'
'Ohtidak tuan doktor, kesannya amat semerta.. sambil minum petang semalam,saya ikut nasihat doktor.. Setelah menghabiskan minuman, mukanyabertukar menjadi merah, terus menghumbankan semua isi meja ke lantai,merentap skirt saya dan mem..bla..bla..bla.. di atas meja makan itujuga !. Ianya berlangsung hampir satu jam dan ini permainan yang palinghebat pernah saya rasa sejak 20 tahun lalu ..!'.
'Habis.. apa masalahnya?' tanya doktor kehairanan.
'Yelah..mana saya nak letak muka dengan ibu, ayah, mertua, anak-anak dan pembantu rumah saya !!! kami sedang minum petang bers

hasil karyaku yang tah paper

well..video nie aku buat time before aku masuk utp kot. tak pun after 1st sem.tapi yang aku tau, aku tga buhsan giler kat umah, and aku tga rindu kat kelas. video nie macam bangang gak la bagi aku..tapi tak tau la bagi korang..maybe ader yang pikir.."ape kes dye nieh?" 

just enjoy..or force urself to enjoy?
lalala~
video

10.4.09

Laki ke pompuan???

Kalau kite boleh lahir semula ke dunia nih
and boleh memilih utk jadik laki or ppuan, korang nak plih jadi ape??
Jawab satu je tau. samada laki atau ppuan je.
Kalau korg paham bm, rasa nye xkan ade jawapan ngarut2 kot haha~

Nyatakan alasan skali ye...

Ak nak jadik laki kot..
sbb xpnah jadik laki lg, nak rasa gak haha~
Pengalaman2 keke~

p/s : Ak xbrmaksud utk melanggar hukum agama atau ape2 ok. Hanya mau mntak pndapat je. =)

4.4.09

ke"pandai"an si bapa...

Ada kisah seorang anak yang diberi peluang untuk belajar di Amerika untuk dapatkan degree, tapi selepas 15 tahun, tak pernah lulus, akhirnya bapak dia dah tak sanggup lagi tanggung beban wang untuk anaknya itu, terpaksalah dia bawak balik ke Malaysia.
Sepanjang perjalanan dari airport ke rumah, bapaknya diam aje (marah la tu).
Si anak dah rasa tak best, so dia pun cari la idea untuk berbual & tunjuk pada bapak dia yang dia kat Amerika ada gain something la dgn pekembangan teknologi. So dia cakap dgn bapak dia:
Anak: Bapak tau tak, kat Amerika sekarang teknologi dah maju giler. Sekarang nak buat sosej tak payah nak sembelih lembu, buang kulit, masuk je lembu dalam machine, dah jadi sosej....
Bapak: Itu teknologi dah lapuk. Kat Malaysia lagi advance. Aku 32 tahun dulu, masukkan sosej aje dah keluar lembu sekor... menyusahkan plak tu...

ade sper2 terase??kih7...~

2.4.09

announcement!!!!

no. 4 jalan 3/6L,
43650 bandar baru bangi,
Selangor darul ehsan.

2 APRIL 2009
Wahai teman-teman 506,
apa khabar kalian?kami disini sihat-sihat belaka(bob terlebih sihat).harap kalian semua dalam keadaan sihat seadanya.

aku, hairman dengan bob sudah bercadang mahu membuat rombongan bersama ke maktab untuk mengambil sijil Sijil Pelajaran Malaysia(SPM) 2007 kita. kami telah bercadang untuk mengambil pertengahan bulan Jun untuk menjadi tarikhnya. tetapi, kami telah terfikir akan teman-teman sekelas. jadi, kami meminta kamu semua untuk menghantar jadual cuti kamu semua ke...

0.azeroll.0@gmail.com @ siakapbiru@gmail.com

sila salin(copy) dan lekat(paste), kerana takut kamu tertipu dengan number kosong"0", bukan huruf "o"..harap maklum.

kerjasama anda semua amatlah dihargai.

Yang benar,         
AZRUL     
AZRUL       

1.4.09

salam..

aku dah anggap korang macam family aku dah..
so..
aku nak mengadu satu menda la kat korang..





BOB DAH MAKIN SENGAL DOW!!!~



tu je la...thank you