4.4.09

ke"pandai"an si bapa...

Ada kisah seorang anak yang diberi peluang untuk belajar di Amerika untuk dapatkan degree, tapi selepas 15 tahun, tak pernah lulus, akhirnya bapak dia dah tak sanggup lagi tanggung beban wang untuk anaknya itu, terpaksalah dia bawak balik ke Malaysia.
Sepanjang perjalanan dari airport ke rumah, bapaknya diam aje (marah la tu).
Si anak dah rasa tak best, so dia pun cari la idea untuk berbual & tunjuk pada bapak dia yang dia kat Amerika ada gain something la dgn pekembangan teknologi. So dia cakap dgn bapak dia:
Anak: Bapak tau tak, kat Amerika sekarang teknologi dah maju giler. Sekarang nak buat sosej tak payah nak sembelih lembu, buang kulit, masuk je lembu dalam machine, dah jadi sosej....
Bapak: Itu teknologi dah lapuk. Kat Malaysia lagi advance. Aku 32 tahun dulu, masukkan sosej aje dah keluar lembu sekor... menyusahkan plak tu...

ade sper2 terase??kih7...~

5 comments:

Hairman said...

dak tu ngn bapak die mmg lembu...

sape x phm agkt tgn!!

pja_chan said...

bongok nye azrul~~~
nasib bek ak da 18 keke~

Syazwan Harun said...

explicit content :)

seyh e-go said...

obscenity is life..haha
moit,asal g amerika?
x pueh ati ak cm nih

kura-kura said...

bongek!!!
stlh lame berpkir,br paham!!!!