27.4.09

kalo korang buhsan....

meh aku recommend kan dekat korang..
website2 yang aku rase, bez kalo korang tga kbuhsnan..

1- kalo korang buhsan yang amat, n nk usha2 gmbar2 yang bez, pelik, post2 yang menarik..
usha nie..


2- kalo korang tga nak usha ape2 menda baru kat dunia komputer nieh..
usha la plak website nie...


3- mls nak usha2 blog?nak men game??boleh aja...


4- nak tau paper pasal artis2kite skunk?artis luar un kadang2 ade...


5- wanna go for islamic info page?


n lastly..page yang paling bez bagi aku..



rakan2 ku...kalo adde ape2 lagi yang nak share..share lah, ape gune blog nieh kalo bukan untuk sharing..syukran..wassalam~

2 comments:

Hairman said...

jom2
share rmai2 kt dc++
aku dh share 25.77GiB

share la pape

azrul said...

sngal nyer hairman