31.3.09

Gudbye TGB =)

masa tengah belek2 gambor dulu2...ak amek 9 gmbr yg ak rse cambest..byk lg sbenanye..tp malas..
enjoy

gambar yang mencetus kontroversi..i am still speechless..haha..sori seha

Haziq blanje!!! yang ni memang puas hati..haiz..da lame tak pekena KFC..bg ak skang ni kan, ayam KFC macam kureng bermutu la..die nak kene ayam KFC org blanje gak baru sedap..


wan n bob tengah tensen blajo..nseb bek pak gad ghostrider tak datang lagi malam tu

sewaktu sedang ketawa, Syaqif langsung tidak menyedari bahawa nyawanya dalam bahaya, ketika Wawa dengan muka geram, mula menggerakkan otot2 di ekornya sedia untuk melibas.

Ira dalam kenangan.

haha..aku ske gambar ni pasal aku nampak bijaksana..hoho..poyo lebih

aku ngan bob on the way balik bob ketika malam erakhir di TGB. esoknye paper bio. wan yg amek hambor ni klu x silap

berrr........CANTUM !~~
si kacak dan si gasor sedang melakukan proses percantuman. tidak berjaya kerana gene kacak takleh masuk ngan gene gasor..
Pja - anita sarawak zaman muda!~~
haha..aku ske gambar ni..aku tau pja x ske..sbb tu ak ltak..wakaka!!


p/s; ak tgk gmbr2 ni satu malam tu..baru2 ni gak..ak de 1 DVD penuh gmbr2 dulu..ak tetibe tringat ak de bwk DVD tu..so ak tgk la..
and one thing i realized; I finally can let the TGB thinging walk out of my life. gudbye TGB, dun worry, i noe u wub be here if i call u out. =)
*senyum lebar lebaaarrrrrr*
_






6 comments:

pja_chan said...

hA!ak xtau la ske ke x gambar tuh..bese je kot huhu~
tp ko nampak gle ke anak2 kan osny!!haha~

eii x aci haziq blnja!!!
apesal dak ppuan xd langsung?
xde dgr korg cte2 pon...

btw osny, dat syndrome da walk out dr otak ko..
tp....
dia menyerang ak plak skrg!!
waaaa~hati ak x berada di sni..
xtau la klu senyuman ak evryday tu adalah palsu, rekaan, satu ukiran kat muka ni yg ak paksa dia mncul..

tp ak tgh berusaha gle skrg!!
utk hidup dgn happy dkt sini..
utk enjoy sume bnda..
mcm ak njoy hidup ak kat tgb dlu
waaa~ganbatte!!

KiteKamu said...

laaa,xkn ko xtau haziq blnje ktrg??
aku siap letak bucket ayam KFC tuh ats meja aku lg...
smpai la akhir thun..
hahahhaa
ko igt x pija oiiii???

azrul said...

aku nk satu copy DVD tuh!!!!

Anonymous said...

hmmm

aku pun nak gak satu copy dvd tu

aku cadangkan beberapa org dari kita ni jadi coordinator tuk prgm reunion tahun ni ok x??

tapi kena meeting dulu
aku cadang kita buat meeting guna ym
kita conference reramai

aze_roll said...

sper kamu???
tnjuk kn dri kmu yg sebenar!!!~

Hairman said...

aduhhhh~~~~

x abes2 nk reunion
kate 10 taon ag....


ntah laaaaaaaaaaa