2.12.09

Merepek macam biasa

Salam.

Sedar tak sedar lagi 5-6 bulan, aku akan exam final. exam yang menentukan mase depan aku. Ok2, tak terkecuali Syazwan, Farahin, dengan Seha. Err..tu je kan? (Aku tak ingat bile Mirawon abes). AKu doakan kite berjaye hendaknye. (ye, aku tahu kejayaan itu tidak akan datang tanpa usaha..haiz.)

Insyaallah Januari or Februarui ni Haidar fly kot. Mamat ni sehat walafiat je kat KMS nih. Perut da lebih kurang aku dah. Februari Liyana fly klu x silap. Pija aku tak ingat. Sori! Klu de kelapangan aku nak gi antor diorang fly. Dah lah Ijat dengan Intan fly begitu sahaja. (IJat fly clash dengan test Bio n Intan fly secare senyap!) . Nak gak rase pngalaman antor org fly.

Tadi aku belek-belek blog kelas 516. Ye, depa pun ade blog jugak. Dan blog dorang tak semeriah blog kelas kite! Bukan nak kate blog kite ni meriah, tapi LEBIH meriah la jika nak dibandingkan.

maksudnye, ahli-ahli kite masih rajen jenguk-jenguk blog ni. masih rajen berkomen-komen. Menulis entri itu satu perkara lain la pulak.

Aku sebenanye takde tujuan pon tulis entri ni. Saje je merapik.

Kire blog kelas kite ni cambest jugak sebenanye. Haha, tibe-tibe rasa rindu dan sayang korang semua! (perhatian, ini adalah sangat melawan fitrah aku! I dun like showing my love or affection. I feel like gay.)

506 tahun 2007 best!

p/s; sumpah x tipu

_

12 comments:

KiteKamu said...

ngaruk gapo gak bdok bucik nih~

bawangmerah said...

hanif sombong. hahaha.
nasib baik kau tak sombong dengan aku.
kalau tak, huh. takmo kawan lagi.

Lord Hosni the Wise said...

bob;
baco molek gop gmuk..haiz..

farahin;
tu ah..mentang2 budak fasttrack..

+intan+ said...

hahahha!!oppsieeee^^
sory r ak fly tk betau..
tp kalo ak betau pon,flight ak mlm
boleh ke pon korg dtg?hehe

n lg stu kan, aku suke this side of yours^^ seems a bit more human sket..
i mean, u used to be cold(in my POV), so those words act proves ur a warm person jgak..heheh

p/s:pja fly bln 3 x silap

KiteKamu said...

eleh..
hosni penah nangis dgn seha blkg buku sejarah~
hahaha

xde la warm sgt die tuh..melainkan letak tgn ko celah2 lemak die...

Lord Hosni said...

intan;
bole tak bole tu cite laen...bitau tu mende laen..

and yes..i am a warm and cold. i guest i am "suam-suam kuku" instead...

btw, haziq juge akan abes May taun depan. Means he has another semester to go before his final exam..just like us (me,wanpuk,farahin,seha)


bob;
mane pulak aku nanges mse tu..aku mmg tgh bce buku sjarah la..sbb tu ak slalu sjarah A1 =P

ko kutuk aku camni aku report kat khai, kene tazkirah lg kang bru tau..hahahaha!!!

p/s; tulih gini raso po kecek luar pulok nge mu. sero pelek ngoti..po make budu nge sushi..

syazwan said...

AKU DAH GILA DOK KMB!!!!!!!!!!!!
AAHAHAHAHFAHFHAFHAJHLKJA!

+intan+ said...

sou ka naaaa~^^

wan, ko kat mane2 pun gile gak..hahaha

bawangmerah said...

aku seram la dengan korang

+intan+ said...

pehal ko pain? seram2 lak?
azwa bukn ade pon kat sini..
hohohohoho
azwa sory!!!!!:P

IBNUSIS said...

hmmm

tergelak je aku baca komen2 korg ni...nak2 hosni n bob yg bertekak...

rindu gak beb kt korg sume
jom antar pija sesama jom
tp harap tiket die kena la ngan masa kite sume....

sang puteri said...

waaaa.. rndunyer korg... huhu
sume org pn nk fly.... tgal r yg sisa2 ni kt malaysia...huhu
kalu nk fly 2 habaq2 r k....