17.12.09

Saya bersyukur!

Salam class..
Smalam sy sgt gembira kerana telah mndpt result SACE..
Alhamdulillah keputusannya sgt baik dan melebihi target..
Syukur sekali lagi..
And one more thing..
ak baru je balik dari turki for a 10 days holiday ari ni..
best2! (nak promote)
dpt rsult pn kt turki! best gile!
yayyyyy!
wish me luck at aussie!

9 comments:

azrul said...

dapat rrresult? ("R" slang orang putih)

pergh, tahniah2...konfem2 gi aussie la yek?

Syazwan Harun said...

dan aku msh belambak kerje xsiap

Qeef said...

ni nape kejap sy kejap aku ni??
kecelaRRRuan identiti... eRRRRR!!!! haha ;)

Lord Hosni the Wise said...

tahniah 2!~

sangat jeles anda sudah lepas dan cume tinggal packing barang...

juga jeles ko pergi turki

+intan+ said...

liyana:
congrats sis!!!heheh
sasuga~

syaqif
"saya" ats tuh sbb die nk wat gaya org gmbira buat announcement,
n "aku" kt bwh sbb die mule ckp casual n biasa2..
paham?hahahha

n btw, aku da dpt result midsem ak gak..hehe..alhamdulillah~
doakan aku bjaya exam final sem nih,ngn tesis aku yg tk buat gi..haha

pja_chan said...

waaaa cgratss!! bile ko fly???

Qeef said...

to intan: aq cube memahami... wink!! ;P

IBNUSIS said...

hmmm

takkan citer jer...
buah tangan xde keRRRR????

kata susah senang kite berRRRsama
kan???

Hairman said...

tetibe plak aku ngidam nak mkn pizza org blnje

hahahahhaaaa