21.12.09

sory.


tu je la aku cakap bile aku bace balek post bangang aku.

http://www.506kitchen.blogspot.com/2009/03/concealed-atonicity.html

tah la. tak tau nak cakap per.

friends forever bro sis!!~

12 comments:

farahin said...

aku bengang gile dengan kau time tu.
sekarang tidak lagi.
waktu tu mungkin kau masih kecil.
tidak mengerti perasaan dan jiwa golongan dewasa.
*wink2*

Hairman said...

^%$*()*)!!$##$^%^&()*(&*(&^$#@^#*&(&(';'.>M?<?$#^*(&)(*^%^&*(

lordhosni said...

well..
i never actually thank u fer this post of urs..

it in fact helped me lot that time..

thnx mate..

(smiling n winking)

intan said...

asl ak tkleh nk bkk page tuh?

KiteKamu said...

intan handikep...
hahaha

friend forever,tp rumate sementara je~
bye sayang~

azrul azwar said...

hosni - help u? cmne tuh?

bob - ye, saya sayang kamu juga.. hoyeah!!~

pja_chan said...

hoh. plg ak xleh trime da masuk mak bapak kan. cisssss

tp u r forgiven azrul =)

Lord Hosni the Wise said...

oooohhh...

aku mmg suke orang wat camtu kat aku...

(kondisinye aku betol)

aku akan rse diri aku benar dan bagus!! satu perasaan yang sangat diperlukan ketika aku down..

hahahaha..
ya,
aku manusia bongkak

KiteKamu said...

bongkak+bucik---->BONGCIT!

Syazwan Harun said...

haha
aku xperlu pon post tu.
pandai2 la look foward

"foward, not backward, upwards,not foward.and swirling..swirlinnggggg!!!!!!"

simpsons characters :)

azrul azwar said...

wan..aku sambung..

"..but when look downward. nothing can't be seen xcept my big tummy."

hahaha!!~

Syazwan Harun said...

at least aku le wat ombak