16.12.09

fakta : nombor keperibadian aku ialah lapan


sini ada lapan mutiara titik (baca: point) tentang gambar ni :

1- hosni pandang tempat lain. kau pahal muka tak ready haa?

2- anak cikgu suhaily. huish! tension aku dengar budak tu menangis tak henti-henti. aku bukannya sengaja buat dia menangis. aku 'haaa!' je pada dia, pastu dia panik - terlepas pegang tangan cikgu. terus dia nangis. hadoi...

3- dua makhluk ni. dua-dua pandang tempat lain. sorang ke kiri sorang ke kanan. elok lah tu.

4- yee...sesungguhnya, haziq macam tak puas hati dengan cameraman. eit, siapa cameraman kita time ni?

5- pija, senyuman kau memang thumbs up! you pleeeeaaasssee (dengan gaya menggoda ala-ala hosni) ajarkan i senyum macam tu...

6- letak tangan aku dengan intan sama. ini satu kebetulan dan ini sangat lawa.

7- manakala letak tangan meyna macam nak menasyidkan sesuatu. hahaha

8- lastly, aku jealous liyana dapat tempat depan sekali. uuuurrrggghh!!
ok, liyana duduk sangat ayu.

22 comments:

KiteKamu said...

kddukn tgn jela lawa, muka x...
huahuahuahua...

Syazwan Harun said...

kau lupa
"syazwan kacak bergaya"

:D:D:D

Lord Hosni the Wise said...

aku x ingat apsal kali ni muka aku kacak mcam gambar2 laen..haha

azrul said...

patut la aku nie skunk salu perasan macam tahi..
pengaruh classmate rupanya..haih~~

cameraman kalo tak silap...farid 515..kan2?

lordhosni said...

jap2..nombor keperibadian tu hape?

cne nk tau no kpribadian kite?

farahin said...

kitekamu,
kadang-kadang, memang susah nak terima kenyataan bahawa classmate sendiri itu lawa.

syazwan,
haah la!
takpe, foto lain aku taruk statement tu.

lord hosni the wise,
aku nak abaikan komen kau boleh tak?

azrul,
pengaruh kawan memang kuat. sila hati-hati.
owh, farid ke.

lordhosni,
nombor itu dikira berdasarkan tarikh larikh.
caranya begini :
cth - 11 mei 1990

1 + 1 + 0 + 5 + 1 + 9 + 9 + 0 = 26
2 + 6 = 8

maka, nombor keperibadian ialah 8.
kemudian, berdasarkan nombor itu, ada disenaraikan ciri-ciri/ personaliti manusia yang lahir pada tarikh tersebut. pun begitu, kita, sebagai hambaNYa, tak boleh percaya bulat-bulat analisis rahsia tarikh lahir. sekian.

Syazwan Harun said...

thanks pain :)

farahin said...

syazwan harun,
anything for you, bro =)

Lord Hosni the Wise said...

kalau spuluh maksudnye no keperibadian kite 1 la?

ape keperibadian sy klu cmtu?

bawangmerah said...

LHTW,
klik
tapi, janganlah percaya bulat-bulat.
iman wajib dijaga.

+intan+ said...

tapi ak rse kameraman kite bkn jamal n mirewon ke?
knape diorg due org tkde dlm gmbr ni..ak nk tnye bnde tuh lamee dah sbnrnye..haha

ak dikepit oleh due org kanak2 ribena kecik n dayang due org yg ayu kat depn...rase cm princess lak.heheh

KiteKamu said...

haah la intan...
same mcm herman gak, diapit oleh jejaka istana yg kacak dlm serba hitam...(ak puji mu skali nih hosni..upoh arr)

Hairman said...

intan:
jamal n mirewon x blik ag time tu

kalo x silap aku jamal bg alasan blik lmbt kt ms molly sbb banjir

bob: maknenyer, aku kacak, kan3??

Lord Hosni the Wise said...

pain;
thnx...smua positif je..bosan

intan;
bukan kameramen kite Nab klas 7 ke?

bob;
baguh la mu..buke sokmo oghe brani kerana benar..

hairman;
ko hnsem bile dok sbelah org x hnsem je..wakakaka

pja_chan said...

farid la xsilap ak yg tgkp nih..
nasib bek lawa gmbr nih. haha.
tp mmg lawa gle kot gmbr nih.
serius suke gile!
fuh!

muka ak klaka je ak rasa pain huuauaua

+intan+ said...

kitekamu;
ceh,time ni r ko setuju ngn aku.
pdhl nk puji diri sndiri sbnrnye tuh

hairman;
eh,time tu ke yg banjir2 tuh?
ptt r diorg tkde.. tpi asl aku rse cm diorg ad r?haha

hosni;
nab?? asl rmi ckp farid..-_-"
haih,ak br pas mkn maggi r, otk ak tk bfungsi dgn baik kjp..
nab sape pon ak lupe..farid pon..

Hairman said...

hosni: btol la tu, aku ensem time nih
pja: cameraman kite farid(100% sure)
intan: mmg banjir r time tu

Lord Hosni the Wise said...

pja;
muke ko bile pulak tak klakar?

intan;
nab ialah nik ahmad bukhari..ala yg cam macho2 tu..

emen;
mmg la..ptut la de org terpikat :D

fahmi nangim;
apahal pulak..mmg farid yg amik gmbr ni (seolah-olah fahmi wujud)

IBNUSIS said...

hmmm

mcm2 la korg ni....
pening aku....
muka aku ok je la pain...
cume segan skit...
sbb bj aku same ngan cik kak tu time raya...
tu jer...

lg pun time amik gmbr ni ramai bdk tgk kite bergambar bersama...

cam da jd tatpan umum...tu yg segan skit....tu yg muka semcm..

papepon..
kitelah kelas yg paling enjoy n happy...huhu

terkenang daku saat itu
namun ia telah menjadi memori lalu

lordhosni said...

adoyai..syahdu la pulak

azrul azwar said...

malas jer pndang depan. muke mahal nie dow!!~

pja_chan said...

azrul poyooo

haziq pon poyo gak. ceh bajet hot ar hahaha

hosni, jahat ko ckp muke ak klaka! ceh!