20.12.09

Aku senyum lebar. Terima kasih.

Pukul 9 pagi.

Oh. Kena bangun da. Arini nak buat IC. Mama da bising2 kat dapur suh ak bangun.
Yela, takut kat Jabatan Pendaftaran NEgara tuh ramai org plak.
Walhal hari Sabtu. Walhal semalam cuti awal muharam, sah2 ramai org balik kampung.

Bangun. Mandi. Makan.

Sejam aku tunggu abang aku. Sempat khtam satu komik da. Kol 10 lebih baru gerak.

Sampai kat Maju Juntion Mall, terus ke JPN. Wah, alhamdulillah. Xramai orang. Lengang. Memang patut aku buat IC time2 cani. Hoho.

Lepak2. tunggu nama kena panggil nak tangkap gambar. Aku belek2 dompet aku. Cek2 bape banyak la duit ak ade nih.. boleh belagak2 ngn abg aku kan keke. Tibe2 aku nampak satu ketas putih kecik da kena lipat2.

'Pija~~'. Tu la ape yang tertulis kat situ. Pen basah kaler biru.

Eh..ketas ape nih? Aku amek masa dalam 30 saat gak ar nak cam tulisan tuh.

Aku bukak. Ketas CIMB Bank size kecik. Da kecik lipat 3 lak tuh. Tibe2 aku senyum sendiri. Lebar.

Tq so~much...
Actually, ak saje2 je mintak..tp..ko cryus..tq again..miss old days? ya, me too..cume..things change..I'll keep that thing with all my luv, heart and everthing as u'll always be my fren..

Ur truely sweet luving fren..Apple..Azrul

Huhu. Sory azrul. Ak publish this thingy. Ko xmarah kan? Cume..ak btol2 xigt pasal ape. Ape aku bagi kat ko time nih azrul? Hum..ntah la. tp terjumpa dis little surat aku hari nih seriusly buat aku senyum arinih..

Sometimes bnda2 yang bagi kite ade kenangan, kite nak simpan btol2. tapi xsemestinye dapat simpan selama2 nya..last2 hati kite je la yang kite nak harapkan tuk handle all those memories..n den..after some time..sume bnda2 yang di expect utk melekat kat hati pon rupe2 nye makin kabur gak.. maybe 1 day makin sikit memori2 indah kite kat kelas 506 tuh yang melekat kat hati aku nih..

Tapi, korg memang bes! fakta tuh insyaAllah xkan hilang.

Senyum senyum lebar lebar! ^_______^

8 comments:

KiteKamu said...

azrul??
mcm knl..
klsmate ko ke?

Syazwan Harun said...

fatin rezal :)

Hairman said...

mcm pnah aku dgr je 2 name kt atas nih....

lordhosni said...

haaaa..aku igt! yg slalu ckp "abbbang bukannye ape...kalau abbbang bagi massuk, HEP marah abbang"

bukan ke?

Hairman said...

hisssshh
korg nih
mcm2 la
abg z bukan ape

azrul azwar said...

aiyak..amende nieh??
pja..aku tak igt gak..wakakak~~

pja_chan said...

kan??ak pon x igt..tah ape la ak bg ko time tuh. ak jmpa bnda tuh baru ak igt ko pnah pggil ak apple dlu hehe. msti time nih kite ade bet2 ape2 nih

azrul said...

tah la..hahahaha~~`