8.6.10

what else!? e x a m

salam, sayang2 semua..muahha
aku dah nk berlepas ke dewan exam dah ni.. tapi smpt gi bkk blog r kan
hahaha
ok, aku cuak gile.
sume org dkt sini igt aku cm terer gile nk mampos
cm bile diorg tanye "intan dah study ape dah?"

dan aku jwb jwpn common yg mmg fakta sbnrnye,

"tk study pape lg..ni mmg real nye ah.. main game je, tak pon tido.."

jwapnnye adelah:
"ala, boleh buat punye, sebab anda adelah intan."

"eleh, gile tipu,salu cakap cmtu, tapi result nnt gempak gak"

"ala, intan cepat pick up, study last minute pon dpt masuk sume"

"eleh result lepas die..."

bla3..

stu je bnde aku nk ckp. ok banyak

aku. cuak. gile. nak. mampos.

aku tak reti nk tunjuk kecuakan aku jadi aku ckp aku tak study lg dengan muke toya
tapi sebenrnye aku dah shiver cm haram dah ni
dan, aku nak ckp kepala hotak mereka, tapi sbb aku sopan, dan ayt tuh cm ksr gile je,
dan mereka pon sopan2 belaka,
jadi aku ckp,
"banyaklah mereka, mereka tidk tahu bhwa yg lepas2 itu adelh semata2 rezeki Dia je"

haih

aku dah start nk blabbing byk2 dah ni.
so korg je la yg kene tadah mata.

ok, smbung yg aku tak hbes study lg. semester ni adelh berkenaan otak ye kwn2
dan nerves
iaitu tjuk yg msih 90%  tak difahami oleh para, doktor? saintis? whtever
n byk gile keluar
aku jadi camni sbb aku tengok past year question
TADI
and soalan die bapak susah gile nak mampos
semua. aku ulang, semua susah
ade 1-2 je yang senang.
dan, aku rase macam tak tau nk pikir ape dah
basal ganglia? limbic system? cranial nerves yg ade 12 tuh yg setiap stu pon nak bercabang lagi banyak
arteries yg berjuta? nerves yang pelik2?
aku rase cam nak pitam skang
omg intan breathe~

*trik nafas*

PUHLEASE TELL ME THAT IM JUST BEING PARANOID NOW

*hembus*

ok..cool. calm down.. caalm..dowwn...

doakan aku ye!!!please3!!
ok bye!

7 comments:

AZWA ISHAK said...

goodluck intan....
sume ditanggung beres!
doakan aku juga!

pja_chan said...

ur sis here always pray 4 u~
MISS YAA DAMN MUCHHHH ^^

+intan+ said...

azwa:
thank you azwa!!!
all the best to you gak!

+intan+ said...

pja:

Sis! gile susah exam tadi!!!
speechless aku.. 200 soalan
urff-_-"

yeah, i miss ya too!!! like dang~

bob said...

hahaha...intan mcm budak bangang!!

lordhosni said...

bob...ape cakap intan macam tu..tak baek tau..

Intan ni bangang macam lembu la!

+intan+ said...

bob & hosni:

bapak ah.. bongek nak mampos..hahahha kalo korg bukn classmate aku, memang aku sepak ah..hahaha
but thanks anyway..