25.6.10

TGB 2009/2010

Salam, minggu lepas, dari 13th - 19th June, aku ngan Hairman join satu program bawah Institut Integriti Malaysia, yang dinamakan CSR Rebung. tak tau la korang pernah dengar ker tak, tapi aku dari kite form5 lagi dah dengar dah pasal CSR Rebung nieh..sebab nye...EBAL pernah join, the first one in MRSM, tyme tuh kat ALOR GAJAH..aku dah lame kot ngidam nak join CSR Rebung nieh...

and know what?

it was really worth to join it. :)

the acitivities was superb. the bonding that created by us was awesome. the atmosphere was splendid..and the perpisahan was sad. tapi alhamdulillah..aku ngan Hairman cool jer...hehee~

at that program, almost all of us were assigned to specific MRSM, means Person In Charge(PIC) @ abang akak angkat la kirenye. cause they hav the assignment to come out with a rough idea for program just like CSR Rebung, but implemented in each MRSM. so, we, the PICs need to guide them . the best part for me was, i was the PIC for MRSM Tun Ghafar Baba. muahuahau!!sian Hairman. jeles2....Hairman dapat MRSM Merbok. semua muke innocent jer...:)

there 10 of them. 5 boys, 5 girls. meh aku knalkan korang ngan Junior2 kite nieh..hee~~

Dari Kiri:
1- Sofi - PRS
2- Awad - BWP Biro Komunikasi..tah amenda tah..
3- Benjo - BWP
4- Azrul - Budak 506 2007 yang paling kacak.hahah..
5- Amal - ....
6- Nini - BWP S/Usaha
7- Syawal - BWP Biro akademik
8- Amalina - BWP
9- Bes - .....
Bawah dari kiri :
1- Halim - BWP
2- Fattah - BWP, Pres Badar
3- Hairman - poyo..

aku suke giler ngan diorang nieh. tau naper? sebab diorang tak segan ngan aku, respect aku..but still, buat macam kawan biase...panggil aku ABANG WAWA, ABANG AYOY...siot...

owh, luper lak...cikgu pengiring..

CIKGU SUHAIDA - Kaunselor ( ganti Cikgu Jamaliah )

so, kalo korang ade tibe2 tergerak nak pi TGB this year, tego2 la diorang nieh kalo terjumpe.

it's just a share. taktau nak share kat maner..aku share kat sini.. boleh updatekan blog dan diri sekali..heheh... :)


4 comments:

Lord Hosni the Wise said...

Salam..

wah, best2 dapat junior sendiri..
aku ade sorang member dr kolej aku join mnatang CSR ni skali ngan ko..xtau la ko knal x..


p/s: trimas kerana menyahut seruan...sampai enam hah skali pos..memang abes semua sawang ko sapu..HAK HAK HAK!!!

azrul said...

raja zarith...???!~ ape tah name dye..tak ingat..heee~

p/s : ngek, aku tak pasan doe!

Hairman said...

jr angkt aku baek
xwt msalah


dhla aku slalu tggalkan diorg
hahahahaa

Lord Hosni the Wise said...

yup..raja zarith..

pbende csr ni sbenanye?