27.4.10

nombor telefon

aku berhajat nak kemaskini buku telefon aku.
er...yang dalam handphone tu.
bukan yang manual atas kertas tulis dengan mana-mana pen atau pensil.

memandangkan ramai antara kita ni dah fly,
aku rasa tak salah kalau aku delete nombor seorang demi seorang.
korang sah-sah guna nombor luar negara kan.
unless ada siapa-siapa yang nak kasi nombor luar negara, dipersilakan lah. tapi jangan harap la aku nak contact. HAHAHAHAHAHA.

mahal kott.

MAKLUMAN :

aku kini guna nombor celcom.
bermula dengan digit 013 dan berakhir dengan 7.
agak-agak yang tak ada nombor aku ni, boleh hantar emel pada aku.
aku confirm layan emel korang.
nanti aku kasi nombor aku tu.

ni emel aku : bawangmerahsquared@gmail.com

6 comments:

Hairman said...

ni no baru aku:

019-8765432
017-8910111
014-tekan2 x dpt
































p/s:sape caye, die bengong

bob said...

aku nombor same lg...
mula dgn 017
abes dgn 140...
xperlu didelete atau di tukar2 ye...

decadence said...

num aku pun same! kalau xtau tnya ye.









p/s : aku masih xrety nak post kt sini.haha

sikecilisa berkata said...

ak ade 2 no celcom 013____57
maxis 0177832512.
k keep in touch~

+intan+ said...
This comment has been removed by the author.
+intan+ said...

mine:

start with 017 end with 87
can be considered new-since cuti last year.
my inbox has messages from bob and pja so i guess you guys already have my num so fyi, i still use that num.tq