28.4.10

Hosni budak baek


Salam,

dah lame sebenanye ak nk polish blog kite ni, tp xde ksempatan..almaklumlah, final IB dah nk dekat ataupun bak kate org ganu; around the corner...

pd 3hb may ini, kami pelajar IB tajaan MARA di malaysia ini akan menduduki IB FINAL EXAM MAY 2010....exam yg bkal menentukan mse depan kami...jadual aku dah ditampal supaya mudah korg nk wish ataupun selit2 dlm doa smayang korang pd hari2 tersebut (LOLZ)

jadual Wan Harun sedikit berbeza...sila rujuk beliau sendiri..

Justeru, seperti kebiasaan menjelang exam, aku ingin mengambil ksempatan ini untuk memohon maaf andai kata tersalah budi bicara dan sebagainya, halalkanlah apa yg tak halal dan restuilah apa yg tidak direstukan.. doakanlah kejayaan kami dalam menyempurnakan amanah bangsa,agama, dan negara ini...

itu sahajalah setakat ini..moga2 korang maju dalam setiap perlakuan baik yg korg citakan..

all the best to all of us!~

amin..

p/s; trimas kepada Intan dan Pain krana memolish blog ini, pada yg lenlain, silalah jgn segan silu menunjuk bakat menayang aksi!

kepada wanpuk; gudluck, 5 days to go! n pdan muke bcause I will finish a day earlier!~~

_

11 comments:

pja_chan said...

osny!!! GUDLUCKK!!

Syazwan Harun said...

sehari awal je pon
sape amek french lagi lewat :D

bob said...

kalu xleh fly, mri smbg di utp deh...
hehehe

+intan+ said...

all the best guys~

farahin said...

aku pun exam jugak.
tapi start 28 mei.
hosni, aku jealous kau cepat habis
T_T

lordhosni said...

pja n intan;
trimas !!!~~ doakan kejayaan kami.

wanpuk;
hang second week saket noh...aku third week saket

pain;
aku jeles ngan ko pasal gap antara paper SEMINGGU...bloody A levels...

p/s; seseorang tolong tumbuk Bob kerana keceluparan komennya yg x beradab dan tak beretika....

decadence said...

gudlux jugok! kalau xdpt fly ngan g utp, uia bodo ni ade!hehe

bob said...

hahaha...
thnks jamal...
kite brdua mmg kuat support org...
yg gemok tuh nk emo pesal?
aduh

haziqsis said...

hmmm...
sapa yg gemuk ni bob???...
dilema aku memikirkannya...

all the bes husni n wan...

izat kahar said...

gud luck hosn~

bawangmerah said...

nasib kau la, hosni.
tapi aku gap seminggu pun, mak aih...tu ALEVEL kott