29.1.11

sila respon

aku ada something yang miss molly tunjukkan.
siap tangkap gambar lagi.
korang nak tengok tak?

17 comments:

pja_chan said...

nakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

bawangmerah said...

pja_chan,
tunggu sampai ada 10 orang yang respon, baru aku tarok gambar tu. hihihi
tapi, toksah mengharap apa2 la. aku je yang surprise lebih bila miss molly tunjuk kat aku :P

MiErA said...

nak tengokk!!!

AZWA ISHAK said...

aku pn nk tgk! cpt2 tnjuk!!

lordhosni said...

Saya respond

jat said...

Cepat la tunjuk pain!!!!

myra_90 said...

What is it??? Gosh I'm excited!

ini_bukan_bob said...

Cepat la tunjuk! Main2 plak budak kecik ni.....

jamal said...

Eihh...cepat le...memain plak ekkk

yana_rahim said...

Nakkkkkk!

Ape dia farahin??

Anonymous said...

Cepat je la..duhh

-Azrul kacak-

ebal said...

Hah??

Ape pulak ni pain??

hairman_kacak_utp said...

Cepat letak wahai si budak kecik!
Ak kira sampai 10!

Siji...loro...telu...

Hairman said...

just reminder:

kalo ye pon
xyah r guna name org laen

cuba bygkan kalo name korg,
org laen guna utk beli dadah,
n korg yg kene masuk penjara

pe prsaan korg???

p/s: sesetengah org ada prinsip hidup tersendiri, sila hormat

bawangmerah said...

woho!

tapi, aku kasi warning awal2.
jangan excited. benda ni takde apa pun. aku je yang surprise lebih sebab it was unexpectedly miss molly tunjuk kat aku.

lordhosni said...

Salam,

Saya dengan penuh rasa malu dan menyesal, mengaku bahawa sayalah yg menggunakan nama2 yang lain supaya cukup syarat untuk Farahin bitau ape yg miss molly tunjuk.

Justeru saya dengan penuh rasa kesal ingin memohon maaf kepada siapa2 yg tidak dapat menerima perlakuan saya itu. Kita jamin bahawa ini perkara ini tidak akan berulang.

Salam ukhuwah,
Hosni Salleh anti Hosni Mubarak

bob said...

yeayyy2~
hosni bengong