18.10.10

alkisah sorg budak gemok bersame Hattan


time budak ni naek pntas jer dh mnunjukkan kenervousan die


time ni muke cuak giler2 ahh 


muke tenang yg x bberape tenang



siyes ko mmg cuak bob!!!
aku tergelak2 time amek gmbo nih



hahahahahahahahahahahahaaaaaa




klik gmbo kalo nk tgk beso2~

10 comments:

MiErA said...

hahahaha! sgt elakar bile tgk makhluk berbadan besar bermuka cuak!!! kuang3

bob said...

haha..sbnanya xde la cuak sgt..tp gelabah sket je..
sbb sume org da halau ak turun..
kambing btol!

pja_chan said...

kahkahkah
ishh bob cuakk xmacho la woi~!

AZWA ISHAK said...

mst r cuak beb.. bob kt atas pentas tu lebih menonjol dari hattan.. haha

+intan+ said...

wah
sgt cool. knape ada hattan?
dan kenapa bob bersama hattan?
act, kenapa bob naik pentas??
and
kalau aku tk cam tu hattan, n kalau aku tak kenal bob, and kalau hattan tak pakai spec tuh,
kompem aku igt bob celebrity.
first gambar dah dominate

lordhosni said...

aku tak salahkan mu kalu mu cuak...hattan kot tu!!

syabas la..aku dengan rela hatinya mengenepikan rasa ego aku demi melahirkan rasa bangga aku nge mu bob...

bob said...

intan taik!
bob don't like this!

hosni-aku masih lg ade rase ego utk ucap timo kaseh kpd mu!

+intan+ said...

la aku tanye betol2 ni..
aku tulih ape yg aku rse btol2 la, tu psl aku tk letk
':)'
'XD'
'^^'
atau ini--->'hahahhahaha' dn skutu dgnnye

jap, ko nervous smpi skrg ke bob, lol!

bob said...

wat ever intan~
hahahahani mknanya aku serius ke?)

skrg mne nervous dah...tp segan ade la..ak jalan gi kls sume org dok tnjuk2 aku..
da jd femes ni ssh gak..aduh..kne blaja cane jd artis la lps ni..

+intan+ said...

aku tk nmpk ko cm nervous la yg penting..haha

ape lg, crik design autograph yg ssuai dlu..