20.5.09

Kita...

Ntah kenapa tetiba rasa nak menulis.

Ok aku nak korg berangan eh. Bukak balik diary lama sapa2 yg ade tuh. Xpon korg bukak je diary dlm ingatan korg tuh.

Pasar malam.
Kita jual ape eh..lempeng ngn cucur eh? Hehe. Klaka je menu kita. Org len sume nak gempak2 je menu. kita sempoi habis. Tu first and last time kita jual kan? Even habis, tp xbalik modal. Tapi yg penting kita penah la jgk wat pasar malam. Nak banding ngn org len yg da berkali2 buat. At least once kita try. And aku suka!

Budak ppuan jual hotdog.
Kita dak2 ppuan 506, igt lg x? Disebabkan kta byk kat blok E so kita jual pada ptg Ahad. Kita beli hotdog tuh time outing sabtu eh? Memula cam xbyk smbutan kan..sdey je. Tp tuh sume sbb org tdo. Maklum la, ptg ahad. Tp alhamdulillah, habis jugak sume hotdog2 tuh hehe. Kita telah mengorbankan masa tdo and masa buat homwork pada petang Ahad. Tapi yg pntg bg aku is pengalaman jual hotdog. Bes la~~

Dedication limau sempena raya cina!
Kita satu kelas kerjasama buat dedication dgn smgt nya! Ni aku paling suka! Disebabkan bsok tuh da la ade test bio, tp sume org stil merelakan diri utk turun kelas nak balut sume limau2 tuh. Kecuali haziq yg entah hilang ke mana time tuh huhu~ And aku rasa antra sume2 aktiviti yg kita wat sama2, ni la yg plg kita plan habis2. Sbb nye berkaitan ngn farahin. Mak nye nak tolong, tq auntie! Kita siap berkhemah lg kan bawah pkok n makan nasik lemak kat bawah pokok otw pg psi tuh hihi. Memang stylo ar! Em..mula2 kita iklankan dedication ni, ade jgk org2 yg gelakkan ckp tah pape. Sedey je rasa huhu~tp las2 byk jgk ape kita dpt order kan! Sgt sronok buat bnda nih!~ Rindu gle la huhu~

Rolling ball
Kita punya klasmate mostly kreatif2 especially dak laki sgt la kreatif especially hairman, wan n azrul, kita dpt 2nd! Yeahhhhhh~~~aku sgt suka rolling ball tuh weh! Sgt cool~ Cop, mana pgi ar rolling ball tuh? Cikgu amek eh?

Tu je aku leh recall balik buat masa skrg. Otak tbe2 blank ar huuhu. Rindu masa lalu!~ =)

8 comments:

azrul said...

rolling ball bez!!!
haah..dye ltak kat bilik kaca..
tup2..bilik tuh jadi bilik robotik..
pastu..buang mane tah natang tuh..
cdeyh~*sob2*....bley yak.

ade lagi la..
dedication satu agih..x igt laa..
lolipop kot..ye???
hurm2~

wanharun comel gle weihhhh said...

kiter nombor satu kot!!!

pja_chan said...

::azrul
mana ade lolipop..kita plan nak wat. tp x jadik la huhu~

::wan
bile plak ko comel?????????????
no satu ape???

azrul said...

no satu rolling ball..

ade satu agih..
dak2 klas 17 salu datang kelas kite...
knape??

sbb kropok pain!!~
haaha..

pja_chan said...

aah la! bkn kls 17 je. satu batch!

Hairman said...

roling bol dpt no 1 kot

then dpt rm30

bawangmerah said...

yeah...about the limau thingy. aku siap tertido kat kelas. penat kot. hihi.

bawangmerah said...

urgh...kopok tu kan, kalau korang nak tau...
munzir gi jual kat kms. aku sekadar pandang sebelah mata.
namie cakap, "dah la sikit. mahal. seringgit. at lis, ko punye farahin, seringgit tu byk tau. pastu dia nya perisa tu ok-ok je. sedap"

bleh plak pastu, si namie request. suro aku jual balik.

heh. tak kuasa ai. hahahaha.